مجله نومان

پادری: مشخصات، مزایا و انواع آن

امروزه پادری‌ها به یکی از اقلام ضروری هر خانه تبدیل شده‌اند و یکی از نمونه‌های آن حتماً در تمام خانه‌ها پیدا می‌شود. ایرانیان از دیرباز به اهمیت و ضرورت این محصول آگاه بوده‌اند. فرش‌های سنتی ایرانی گاهی در ابعاد کوچک‌تر بافته می‌شدند و به آنها گلیم، جاجیم، گبه، نمد و... گفته می‌شد. معمولاً این فرش­ها در قسمت ابتدایی و ورودی خانه‌ها پهن می‌شدند و یا برای پوشاندن قسمت‌های لخت و بدون فرش از آن‌ها استفاده می‌شد.

کاربرد پادری‌ها در چیدمان امروزی شاید کمی تغییر کرده باشند؛ آن‌ها علاوه بر زیبایی محیط برای جلوگیری از ورود آلودگی، رطوبت، چربی و... در قسمت ابتدایی در خانه، سرویس‌های بهداشتی و آشپزخانه بسیار پرکاربرد هستند.

بنابراین هرکدام از انواع پادری‌ها را باتوجه ‌به کاربرد آن از مواد متنوع و در ابعاد مختلفی تولید می‌کنند.

پس می‌توان پادری را این‌گونه تعریف کرد: پادری، به کف‌پوشی در ابعاد کوچک‌تر از قالیچه و فرش گفته می‌شود که علاوه بر کمک‌کردن به زیبایی چیدمان و دکوراسیون، مانع از رشد و پخش انواع میکروب‌ها در محیط پیرامون ما می‌شود.

ویژگی‌های پادری خوب

با توجه اینکه کف بیشتر خانه‌های امروزی از سرامیک، پارکت و... تولید می‌شود، شاید اولین ویژگی یک پادری خوب ضدلغزش بودن آن است؛ تا در هنگام ورود یا خروج، از لغزیدن و آسیب جدی فرد جلوگیری کند. ویژگی مهم دیگر که هرگز نباید از آن چشم‌پوشی کرد، کیفیت الیاف و مواد مصرفی آن است؛ زیرا یک پادری خوب باید قابلیت شستشوی زیاد داشته باشد و بتوان آن را به‌راحتی در ماشین لباسشویی انداخت. یکی دیگر از دلایل اهمیت کیفیت مواد مصرفی در پادری به دلیل استفاده از آن در مکان‌های پر رفت‌وآمدی مثل در ورودی، سینک و اجاق آشپزخانه، توالت و حمام است. تمام این مکان‌ها به دلیل نزدیکی با گِل، چربی مواد غذایی، آب و شوینده‌ها در معرض پوسیدگی هستند برای همین بسیار مهم است که مواد زیر و روی آن آنتی‌باکتریال و درجه­ یک باشند.

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌هایی که لازم است از آن غافل نشوید، دوخت و برش زیبای پادری است که می‌تواند در زیبایی محیط شما مؤثر باشد.

ابعاد پادری

ابعاد یک پادری، متناسب با نیاز شما تعیین می‌شود؛ اما نکته­ مهم در انتخاب ابعاد مناسب، اندازه‌گیری دقیق محل موردنظر قبل از خرید پادری است. پادری‌ها در تمام کشورهای دنیا وجود دارند و هر کدام متناسب با محیط کاربرد آن تولید می‌شوند؛ اما از سایزهای استاندارد و جهانی می‌توان به ۴۰×۶۰- ۵۰×۸۰- ۴۵×۷۵- ۵۰×۶۰ و ۶۰×۱۰۰ سانتیمتر اشاره کرد. شما برای یک محیط بزرگ‌تر نیاز به پادری بزرگ و برای محیط تنگ و کوچک نیازمند پادری کوچک‌تر هستید.

برای اطلاع دقیق از ابعاد پادری موردنظر خود، تنها نیازمند یک متر خانگی هستید.

 

روش شست‌وشوی پادری

همان‌طور که قبل‌تر اشاره شد، یکی از مزیت‌های یک پادری خوب این است که قابلیت شستشو در ماشین لباسشویی را داشته باشد. پادری‌هایی از جنس اکریلیک به دلیل مقاومت بالا می‌توانند درون ماشین لباسشویی قرار گیرند و باتوجه‌به نحوه­ شست­ و شویی که معمولاً در پشت محصول وجود دارد، شسته شوند. نکته­ مهم دیگر این است که پلاستیک‌های ضدلغزش پشت پادری باید آن‌قدر مرغوب و درجه یک باشند که بعد از چند بار شستشو از بین نروند؛ چون این پلاستیک‌ها سبب جلوگیری از سرخوردن افراد روی پادری می‌شوند.

قبل از شستن پادری لازم است چند نکته را رعایت کنیم:

  • حتماً قبل از شستشو به‌خوبی آن را تکان داده، کاملاً جارو بزنیم تا هیچ زائده یا گردوغباری به همراه آن باقی نماند
  • به راهنمای محصول که همراه بسته‌بندی یا برچسب پشت پادری وجود دارد، دقت کنیم تا آن را با دما و شوینده­ مناسب بشوییم.
  • اگر قصد داریم پادری خود را با دست بشوییم، بهتر است از فرچه یا برس مخصوص استفاده کنیم که زیاد از حد زبر نباشد.
  • از سفیدکننده‌ها برای ضدعفونی‌کردن آنها استفاده نکنیم؛ زیرا ممکن است رنگ پادری را خراب کند.
  • برای داشتن یک پادری همیشه تمیز، کافی است آن را در بازه‌های زمانی مشخصی مثل یک هفته، ده روز یا ماهانه بشوییم.
  • یکی از دلایل لغزش پادری، چرب شدن پشت لاستیکی آن است و این نشان می‌دهد که هنگام شستشوی آن رسیده است.
  • بهترین راه خشک‌کردن پادری، پهن کردن آن روی سطحی است که مانع از تا خوردن آن بشود و در معرض مستقیم نور آفتاب باشد تا تمام آلودگی‌ها و بوی بد یا مواد شوینده­ آن از بین برود.
 برای خرید انواع پادری باکیفیت و وارداتی نومان، کلیک کنید.


مزایای استفاده از پادری

  ۱. پادری‌ها به شما کمک می‌کنند که فضای زیباتری داشته باشید.

 پادری‌ها گزینه‌هایی کاربردی اما زینتی برای جلوه بخشی به محیط پیرامون شما اعم از خانه یا محل کار هستند.

  ۲. پادری‌ها در قسمت ورودی، مانع از واردشدن گل و کثیفی‌های خیابان به خانه شما می‌شوند.

  ۳. پادری‌ها در آشپزخانه بسیار مفید هستند؛ آنها را جلوی سینک ظرف‌شویی خانه خود پهن می‌کنید و از خیس شدن کف آشپزخانه هنگام شستن ظروف، خالی‌کردن زباله‌ها و... جلوگیری می‌کنید. همچنین از آنها جلو در یخچال یا اجاق‌گاز استفاده می­کنید و احتمال چرب شدن کف آشپزخانه در هنگام پخت غذا به طرز قابل‌توجهی کاهش می‌یابد.

  ۴. پادری‌ها در ابتدای ورودی سرویس‌های بهداشتی به دلیل وجود آب، از سرخوردن جلوگیری می‌کنند و همچنین با جذب آب موجب تمیز ماندن باقی محیط خانه یا محیط اطراف شما می‌شوند.

  ۵. اگر از آن­ها در بخش‌های لخت خانه استفاده کنید، می­توانند موجب گرم ماندن پا مخصوصاً در فصول سرد سال شوند. به طور مثال می­توانید از پادری در کنار تختخوابتان استفاده کنید.

  ۶. شاید یکی از مهم‌ترین دلایل استفاده از پادری، مراقبت از فرش و موکت یا سرامیک و پارکت خانه­ی شما و افزایش طول عمر آنها باشد.

  ۷. پادری‌ها از آسان‌ترین راه‌ها برای داشتن خانه‌ای تمیز هستند؛ زیرا ابعاد کوچک آن‌ها امکان شستشوی راحت‌تر را فراهم می­سازد.

 

انواع پادری بر اساس جنس

  • پادری بافتنی:

این پادری‌ها یکی از هنرهای دستی زنان خانه‌دار در ایام گذشته محسوب می‌شدند. هنری که علاوه بر زیبایی محیط خانه می‌توانست در نظافت و گرمی زمین نیز مؤثر باشد. این پادری‌ها گرچه در گذشته تنها توسط دست بافته می‌شدند، اما امروزه نمونه‌های ماشینی آن نیز در بازار موجود هستند.

  • پادری پلاستیکی:

پادری‌های پلاستیکی معمولاً در داخل محیط‌های مرطوب مانند حمام، سرویس بهداشتی، استخر و... استفاده می‌شوند. این پادری به دلیل پلاستیکی بودن، در مقابل آب کاملاً مقاوم است و پوسیده نمی­شود و با اندکی گرما و تابیدن خورشید به‌راحتی خشک می‌شود.

  • پادری چرم:

یکی از باارزش‌ترین پادری‌های موجود در جهان، انواع چرم طبیعی آن است که علاوه بر زیبایی محیط، ماندگاری بسیار بالایی دارند. این پادری‌ها بسیار لوکس بوده و امروزه نمونه­ مصنوعی آن با کیفیت‌های مختلف تولید می‌شود. پادری‌های چرم به دلیل راحتی در تمیزکردن آن، گزینه­ مناسبی برای مکان‌های پر رفت‌وآمد هستند.

  • پادری حصیری:

پادری‌های حصیری که امروزه یکی از ترندهای ژورنال و مجلات چیدمان و دکوراسیون هستند و به دلیل استفاده از نخل، بامبو یا حصیر در بافت آن توجه طرفداران خاص سبک‌های ساده و بوهو را به خود جلب می‌کنند. این پادری‌ها به دلیل استفاده از متریال طبیعی و تجزیه‌پذیر بودن برای دوستداران طبیعت جایگاه ویژه‌ای دارند.

  • پادری حوله‌ای:

پادری‌های حوله‌ای به دلیل تولیدشدن از نخ و الیاف طبیعی بسیار لطیف هستند و آبگیری بسیار بالایی دارند. این پادری‌ها معمولاً با پوششی از پلاستیک در زیر خود، گزینه‌ای بسیار مناسب برای قسمت ورودی حمام و رخت‌کن‌ها هستند. این پادری‌ها معمولاً به‌راحتی در ماشین لباسشویی شسته می‌شوند.

  • پادری خز:

پادری‌های خز یک گزینه لوکس برای دکوراسیون داخلی هستند که حس راحتی و گرما را به هر فضایی می‌بخشند. این پادری‌ها معمولاً از مواد طبیعی مانند پشم و خز واقعی یا از الیاف مصنوعی ساخته می‌شوند و به دلیل نرمی و ظاهر جذابشان، بسیار محبوب هستند. پادری‌های خز طبیعی گران‌تر و مراقبت از آن‌ها سخت­تر است؛ اما نمونه‌های مصنوعی آن با قیمتی مناسب‌تر در بازار وجود دارد و گزینه‌ای مناسب برای داشتن چیدمانی جدید و مدرن هستند.

  • پادری کنفی:

پادری‌های کنفی که از کنف طبیعی تولید می‌شوند، یکی دیگر از انواع پادری‌های تجزیه‌پذیر هستند که کمترین آسیب را به محیط‌زیست می‌زنند. این پادری‌ها به دلیل داشتن بافت آزاد، رطوبت را به‌سرعت از خود عبور می‌دهند و گزینه‌ای بسیار مناسب برای ورودی خانه، بالکن، باغ و... هستند.

  • پادری فومی:

پادری‌های فومی به دلیل نرمی و سبک بودن موردپسند عده­ زیادی هستند. این پادری‌ها را می‌توان در انواع و اقسام رنگ و طرح و در سایزهای مختلف خریداری نمود.

  • پادری نمدی:

یکی از قدیمی‌ترین انواع پادری و قالیچه‌ها در ایران انواع نمدی آن است که از پشم حیواناتی مانند شتر تولید می‌شده است که گرمای منحصربه‌فردی داشتند. اما امروزه انواع مصنوعی آن در بازار موجود است و شستشو و نگهداری از آن راحت‌تر می‌باشد. این پادری‌ها یکی از انواع مقاوم پادری برای محیط بیرون از خانه یا مکان‌های پررفت‌وآمد هستند.

  • پادری مکرومه:

هر پادری مکرومه به‌صورت دستی ساخته می‌شود. پادری‌های مکرومه دارای طرح‌ها و الگوهای خاصی هستند که زیبایی و جذابیت خاصی به فضا می‌بخشند. بیشتر پادری‌های مکرومه از نخ‌های طبیعی مانند نخ پنبه یا جوت ساخته می‌شوند که دوستدار محیط‌زیست هستند.

  • پادری اکریلیک:

پادری اکریلیک همان‌طور که از اسم آن پیداست، از نخ اکریلیک تولید می‌شود و به دلیل لطافت و نرمی هنگام استفاده از آن، احساس خوبی به شما می‌دهد. این پادری‌ها به دلیل تهیه‌شدن از اکریلیک، ضدلک و در برابر رطوبت بسیار مقاوم هستند و به‌راحتی در ماشین لباسشویی شسته می‌شوند. پادری‌های اکریلیکی با پوششی از پلاستیک مخصوص، ضدلغزش می­شوند و استفاده از آن‌ها را در محل‌هایی چون آشپزخانه، ورودی حمام و توالت امکان‌پذیر می‌سازد.

 انواع پادری بر اساس طرح

  • پادری طرح گلیم:

پادری طرح گلیم یکی از انواع پادری‌ها است که به دلیل طرح و نقوش سنتی‌اش شناخته می‌شود. این نوع پادری‌ها معمولاً با استفاده از الیاف طبیعی مثل پشم و پنبه بافته می‌شوند و دارای طرح‌ها و نقوش الهام گرفته از گلیم‌های قدیمی هستند. نمونه‌های وارداتی آن بافته شده از پلی‌استر یا اکریلیک می­باشد که لطافت و زیبایی آن مثال‌زدنی است.

  • پادری طرح تافتینگ:

این پادری‌ها بر اساس تکنیک تافتینگ بافته می‌شوند که در آن نخ‌ها به‌صورت حلقه‌های بلند یا برش خورده بر روی یک پایه قرار می‌گیرند و توسط چسب، روی پلاستیک ضدلغزش محکم می‌شوند. این پادری‌های نخی شامل طرح­ های ویژه با نخ‌های بلند و کوتاه هستند.

  • پادری طرح چشم نظر:

پادری چشم نظر که با طرح و نماد چشم نظر طراحی می‌شود. نماد چشم نظر یا "چشم‌زخم" در بسیاری از فرهنگ‌ها به‌عنوان نمادی برای دفع انرژی‌های منفی و حفاظت در برابر چشم‌زخم و حسادت کاربرد دارد که معمولاً از آن در بخش ورودی منزل استفاده می­شود.

  • پادری طرح وینتج:

پادری وینتج (Vintage) دارای طراحی و سبک قدیمی و نوستالژیک است. محصولات وینتج یکی از ترندترین آیتم‌های ژورنال‌های روز جهان هستند.

  • پادری طرح فرش:

اگر علاقه‌مند به فرش‌های سنتی هستید، یکی از انواع پادری‌ها طرح فرش است که می‌توانید به‌راحتی با فرش‌های خود ست کنید.

  • پادری طرح بچگانه:

یکی از مکان‌های نیازمند پادری، اتاق کودکان است که با آن می‌توان ورودی و فضاهای خالی را پر کرد و از آسیب احتمالی کودکان بر اثر زمین‌خوردن جلوگیری کرد. همچنین طرح‌های فانتزی و جذاب آن می‌تواند علاوه بر زیبایی محیط، به نشاط کودکان کمک کند.

  • پادری طرح دخترانه:

پادری‌های طرح دخترانه که معمولاً با طرح‌های فانتزی مانند اشکال قلب، گل و... شناخته می­شوند، می­توانند یکی از بهترین گزینه ­ها برای شخصی سازی طراحی اتاق‌خواب فرزندمان باشند.

  • پادری طرح پسرانه:

پادری‌های پسرانه معمولاً با طرح‌های فضایی، ورزشی و طرح‌های تیره برای بعضی از جوانان جذاب بوده و قابلیت هماهنگی با سایر بخش­های طراحی اتاق را دارند.

  • پادری‌های طرح مونوکروم:

پادری طرح مونوکروم به پادری‌هایی گفته می‌شود که با استفاده از یک رنگ یا طیف‌های مختلف یک رنگ طراحی شده‌اند. این سبک طراحی به دلیل سادگی و زیبایی خاص خود، در دکوراسیون‌های مدرن و مینیمال بسیار محبوب است.

  • پادری‌های فانتزی:

 این نوع پادری‌ها به‌خاطر طرح‌ها و رنگ‌های جذاب و غیررسمی‌شان، برای فضاهای مختلف از جمله اتاق‌های کودکان، اتاق‌های بازی و حتی فضاهای عمومی مناسب هستند.

  • پادری سنتی:

این پادری‌ها باتوجه‌به فرهنگ و هنر هر منطقه و نقطه­ خاص از جهان طراحی و بافته می‌شوند و به دلیل اصالت، همیشه طرف‌داران خاص خود را دارند.

  • پادری مدرن/ مینیمال:

پادری مینیمال که با طراحی ساده خود همیشه مُد بوده و هدف آنها ایجاد ظاهری شیک و بدون پیچیدگی است. این پادری‌ها معمولاً از اصول طراحی مینیمالیستی پیروی می‌کنند که بر سادگی، عملکرد و کمترین تزیینات تأکید دارد.

 

انواع پادری بر اساس محیط کاربرد

  • محیط داخلی: پادری‌های مربوط به محیط داخلی معمولاً شامل انواع پادری است که با ویژگی ضدلغزش بودن و قابلیت شستشوی آسان می‌توانند گزینه­ بسیار مناسبی برای محیط داخل خانه مانند اتاق‌ها، سرویس بهداشتی، آشپزخانه و... باشند
  • محیط خارجی: پادری‌های مربوط به خارج از خانه نیازمند بافتی محکم و مقاوم هستند؛ زیرا در اثر تابش خورشید، باران و عبور با کفش، امکان آسیب به بافت آن وجود دارد.

 

خرید آنلاین جدیدترین پادری از نومان

برای مشاهده و خرید آنلاین جدیدترین انواع پادری می‌توانید به بخش پادری فروشگاه اینترنتی نومان مراجعه کنید و صورت نیاز به راهنمایی بیشتر، با کارشناسان بخش فروش حضوری و اینترنتی ما در تماس باشید.

۵
از ۵
۲ مشارکت کننده

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید